Don Sol Premium

Don Sol Premium_Agropecuària de SosesLa Cooperativa Agropecuària de Soses està implementant un producte diferenciat. Amb la gamma “Don Sol Premium”, ofereix un línia de préssecs i nectarines que resulten especials pel seu sabor, coloració i presentació i que posen en valor el millor dels camps dels socis. Tot el procés ha estat curosament dissenyat, fins i tot pel que fa al packaging.

Precisament, aquest any, les bones condicions climàtiques de la primavera han afavorit un bon nivell de sucres en la fruita de pinyol, que ha resultat amb un excel·lent sabor.

Per garantir la qualitat del producte, els socis recullen la fruita en un punt de maduració avançat i, durant el procés de manipulació i expedició final, la cooperativa de Soses s’ha dotat d’una nova infraestructura tecnològica que permet seleccionar la fruita per fotografia i infrarojos amb la finalitat d’aconseguir una major uniformització en els criteris de tria.

El volum de producció se situa en unes 23.000 tones de fruita d’ós i unes 2.000 de pera, que es destinen principalment a mercats propers com Catalunya, Espanya, França, Holanda i el Regne Unit.