Domenio, trilogia de varietats històriques

Cellers Domenys ha tret al mercat una nova trilogia fruit de la collita de l’any 2013: Domenio Trepat, Ull de llebre i Sumoi. La gamma Domenio representa una aposta per vins del territori elaborats amb varietats històriques. En solitari, sense cupatges, cada vi desgrana l’essència de la varietat i el seu propi terrer.

El president de Cellers Domenys, Lluís Urgell, explica que “aquesta nova producció neix de l’afany i el compromís d’impulsar un projecte vitivinícola molt arrelat als territoris on tenim presència i a on ens devem”.

Aquesta nova producció neix de l’afany i el compromís d’impulsar un projecte vitivinícola molt arrelat als territoris on tenim presència i a on ens devem”

Domenio Trepat i l’Ull de llebre són dos vins de la DO Conca de Barberà, mentre Domenio Sumoi pertany a la DO Catalunya perquè el seu raïm prové de Rodonyà, una de les set cooperatives fusionades en el projecte de Cellers Domenys.

Premis DO Conca de Barberà

Les marques més tradicionals de Cellers Domenys han obtingut diversos guardons en el XXV Concurs de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà.

El premi al millor cava brut ha anat a Les Tres Naus Brut 2012, mentre que el millor vi rosat jove ha estat Comanglora Trepat 2014. Domenio Trepat 2013 ha obtingut l’argent en la categoria vi negre trepat i Comanglora Ull de llebre/Merlot/Trepat 2014 ha rebut el bronze com a vi negre jove.