Diversificar amb Agro-Domenys

El nou espai de subministres agrícoles

Cellers Domenys és una de les cooperatives més grans i sòlides del territori, fruit de la unió de set cooperatives catalanes dels municipis de Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira.

Dedicada principalment a l’elaboració i comercialització de vins, caves i oli d’oliva, ha apostat per augmentar la diversitat de serveis que ofereix als seus socis mitjançant la posada en marxa d’Agro-Domenys, un nou espai on trobar tot tipus de subministres per realitzar tasques agrícoles.

El magatzem està ubicat a Sant Jaume dels Domenys i compta amb un ampli ventall de productes per a les feines del camp, des de subministres i fitosanitaris per als conreus fins a estris i maquinària que faciliten el treball, i també pinsos per a animals de companyia i bestiar de granja.

La cooperativa ha arribat a acords amb diversos proveïdors del sector perquè Agro-Domenys pugui oferir avantatges diferencials als socis de la cooperativa, que a partir d’ara poden tenir accés als productes més nous del mercat amb preus molt competitius.

Una escola de futbol com aquesta representa els valors de treball i cooperativisme que nosaltres defensem”. Lluís Urgell, president de Cellers Domenys

Patrocinadors de l’Escola de Futbol Marc Bartra

Més d’un miler de persones van participar en la Festa del Vi Jove i l’Oli Novell de Cellers Domenys. Durant l’esmorzar-degustació es va presentar la nova trilogia de Domenio (Trepat, Ull de llebre i Sumoi), que representa l’aposta de Cellers Domenys pels vins de territori elaborats amb varietats històriques.

Escola Futbol Marc Bartra_Cellers DomenysEl mateix dia a la tarda, el celler cooperatiu feia oficial l’acord de patrocini de l’Escola de Futbol Marc Bartra. De la mà del jugador del FC Barcelona, més de 220 nens i nenes del Baix Penedès podran adquirir una bona base futbolística. I no només això, també aprendran a conviure amb els valors de respecte, integració, responsabilitat, disciplina i treball en equip entre companys.