Cotecnica, productes farmacèutics per a animals

Dins la nova divisió de negoci Cotecnica Pharma, la cooperativa de Bellpuig, Cotecnica, ha inaugurat les instal·lacions on fabrica productes farmacèutics per a animals. La planta, de 1.200 metres quadrats, està equipada amb la més avançada tecnologia de producció i, a més, compta amb laboratori d’anàlisi de Control de Qualitat.

Cotecnica és una cooperativa de segon grau que va iniciar l’activitat l’any 1982. En l’actualitat, agrupa 15 cooperatives sòcies i es dedica a la fabricació de correctors per a pinsos, servei tècnic de nutrició animal, central de compres de matèries primeres, instal·lacions de premescla  d’olis i greixos, una planta de cogeneració d’energia i laboratori de control de qualitat per a la indústria d’alimentació.

Així mateix, Cotecnica ocupa també un lloc important en el mercat del petfood i s’ha convertit és una de les 10 primeres empreses del sector dels aliments per a animals de companyia del mercat nacional, amb un fort creixement en el mercat exterior i exportacions a més de 25 països.