Cotecnica invertirà 10 milions d’euros

CotecnicaEspecialitzada en alimentació per a animals, Cotecnica ha aprovat un pla d’inversió de 10 milions d’euros per ampliar les seves instal·lacions. El projecte s’executarà en 4 anys, al temps que la cooperativa de Bellpuig continuarà desenvolupant processos d’innovació mitjançant els convenis que té amb universitats i centres de recerca.

Cotecnica, amb seu a Bellpuig, es dedica a l’alimentació animal i té una línia de nutrició de gamma alta per a gossos i gats

L’activitat innovadora de la cooperativa s’ha centrat en el desenvolupament d’una gama completa d’alimentació per a gossos i gats basada en la incorporació de carn fresca. L’objectiu és garantir una perfecta assimilació de les proteïnes, que són molt necessàries en el metabolisme d’aquests animals.

La divisió d’aliments per a mascotes també ha culminat el llançament de les famílies “Cotecnica Maxima Grain Free” i “Cotecnica Optima Grain Free”. Es caracteritzen per una absència total de cereals que, combinada amb la proteïna altament disponible de la carn fresca, constitueix una alimentació fidel a la naturalesa carnívora d’aquests animals.

El pla d’inversió es va aprovar en l’última assemblea general de socis, on es va presentar un benefici net de 2,5 milions d’euros per a l’últim exercici. La xifra de negocis de Cotecnica se situa en 57 milions d’euros.