Cooperativistes de Nicaragua i Bolívia a Fruits de Ponent

Fruits de Ponent_Visita ACODEACoincidint amb el 25è aniversari, la cooperativa Fruits de Ponent ha rebut una delegació de la Federació d’Associacions Ramaderes de Nicaragua i de la Federació de Ramaders del Beni (Bolívia), interessades a conèixer els serveis que les cooperatives catalanes ofereixen als seus socis.

Durant el recorregut per la cooperativa han visitat la central de confecció i l’agrobotiga, i s’han interessat pels aspectes cooperativistes d’aquest grup.

Fruits de Ponent és una cooperativa líder a Europa en producció i comercialització de fruita de pinyol que agrupa 180 famílies i celebra l’aniversari apostant per la diversificació, la prestació de serveis al soci i la implicació en múltiples iniciatives de caire social i solidari.

Aquesta acció s’emmarca en la creixent col·laboració de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya amb Acodea, fundació que promou el cooperativisme a Sud-Amèrica. Per aquest motiu, els visitants es van reunir també amb representants de la Federació i ara es plantegen extrapolar aquest model a les seves associacions nacionals.