Cooperatives agràries a Hispack

Fruit d’un acord amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, l’última edició del saló de referència del mercat de l’embalatge, Hispack, ha comptat amb una incipient presència de cooperatives agràries.

L’acord entre la Federació i Hispack ha permès que les cooperatives gaudissin de diferents opcions de participació, sense cost econòmic, en una de les majors plataformes de negoci d’Europa per al sector de l’alimentació.

A la Zona Premium, fins a 35.000 visitants professionals de diferents països han pogut veure els envasos innovadors de les cooperatives agrícoles de Riudecanyes i Montbrió del Camp, Acomont, Coselva, l’Arbequina, Sant Isidre de les Borges Blanques i la SAT Apícola el Perelló. Els productes s’exposaven a l’aparador de la Federació ubicat dins l’espai de packaging premium.

A més, les cooperatives de Riudecanyes i de Montbrió van aportar producte per a degustació durant trobades de negocis de la Zona Networking, moment en què els professionals estan receptius a conèixer nous productes i embalatges.

En el marc d’aquest conveni, la Federació va aconseguir entrades gratuïtes al saló per a totes les cooperatives associades.

Exposició a la Zona Premium, tast de productes a la Zona Networking i trobada de joves emprenedors

Trobada de joves emprenedors

Amb el títol “El packaging al sector agroalimentari”, la Federació i el Departament d’Agricultura van organitzar una conferència dirigida a joves emprenedors amb la finalitat de transmetre la importància de la marca en l’embalatge dels productes alimentaris.

Enric Dalmau, responsable de Formació de la Federació, va subratllar que “en un moment en què el packaging es considera un factor important per aportar valor afegit, Hispack esdevé una plataforma interessant perquè reuneix als professionals més qualificats del sector”.

Aquesta actuació forma part de la col·laboració entre ambdues entitats per formar els joves emprenedors catalans i de la qual ja n’han participat, des de l’any 2006, més de 400 alumnes.