COOPERATIVA EMPRENEDORA: Cooperativa Agrària la Baixa Tordera

La Cooperativa Agrària la Baixa Tordera és un referent per a la pagesia i per a les persones vinculades amb l’entorn rural al Maresme, una comarca molt pròxima a l’àrea de Barcelona i amb una forta pressió urbanística a causa del turisme.

Des de sempre, la cooperativa ha estat un espai de trobada del sector per promoure iniciatives i acordar inversions de modernització. En aquest sentit, fa sis anys que va dur a terme una remodelació creant àrees diferenciades dins l’agrobotiga per diversificar l’oferta i donar un millor servei tant als socis cooperativistes com als seus clients.

A més, com a entitat aglutinadora del món rural, la cooperativa està molt present a la vida del poble. En aquest sentit, ha protagonitzat la recuperació de la Festa dels Tres Tombs, organitza el Dinar de Socis per Sant Antoni i Sant Galderic i participa a la Fira Mercat del Ram, a més de col·laborar amb l’Ajuntament en la promoció del producte local vinculat al territori.

Agrobotiga Cooperativa Agrària la Baixa Tordera

Resultats obtinguts

La cooperativa de la Baixa Tordera ha estat treballant per esdevenir el punt de referència de la pagesia, per ajudar a resoldre qualsevol problemàtica que afecti als seus socis.

El seu futur passa per oferir un bon servei d’assessorament a les explotacions dels socis i una bona formació als treballadors, amb la finalitat de mantenir les arrels del poble com a municipi rural.

PREMIS COOP 2n premi Desenvolupament Rural
PROJECTE
La cooperativa, referent de la pagesia i del poble
SECTORS
Fruita i Horta
COMARCA
Maresme