Congrés estatal de cooperativisme agrari

Representants de tot l’Estat espanyol es reuniran en el VII Congrés de Cooperativisme Agrari, que es farà a València els dies 26 i 27 de febrer. L’entitat organitzadora del certamen és Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, que enguany celebra el 25è aniversari.

El repte alimentari, la innovació, la internacionalització i el futur de les cooperatives centraran els grans eixos de debat. També s’analitzaran aspectes com l’eficiència, la competitivitat, el posicionament en el mercat, el govern cooperatiu i el paper de la dona.

El comissari europeu d’Agricultura, Phil Hogan, farà la seva primera visita a l’Estat espanyol per participar en aquest congrés de cooperativisme agrari. Està previst que faci una ponència i visiti diverses cooperatives.

En el marc del congrés, també es lliuraran els premis a Cooperativa socialment responsable, Integració cooperativa, Internacionalització i Innovació en el sector, a més de reconèixer persones amb una trajectòria destacada en l’àmbit cooperatiu agrari.