Cervesa artesana “La Rauxa Empordanesa”

Gerisena_Cervesa artesana La Rauxa EmpordanesaCeller Gerisena s’ha submergit en l’increïble món de les cerveses artesanes amb el naixement de “La Rauxa Empordanesa”.

Es tracta d’una cervesa on conflueixen el most sense fermentar de l’escumós “G de Gerisena” amb la millor malta d’ordi de l’Empordà i un toc de llúpol americà. La complexitat aromàtica i gustativa s’aconsegueix amb la fermentació conjunta del most de raïm de les varietats Macabeu, Garnatxa blanca i Moscat amb el most de la malta d’ordi.

El resultat és una cervesa artesana d’estil Pale Ale, amb aromes que recorden fruites tropicals. En boca és densa, amb un bon equilibri entre frescor i amargor.

L’etiqueta la formen dos grans de raïm: l’angelet que evoca el “seny” i un dimoni, per la “rauxa”. El penjoll de raïm que l’angelet li roba al dimoniet representa el triomf de “La Rauxa Empordanesa”!