Cellers Domenys celebra 100 anys

Centenari_Cellers DomenysMig miler de persones van voler ser presents en el gran “Acte Institucional del Centenari” de Cellers Domenys, al Centre de Convencions de Port Aventura.

Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, va remarcar que “aquesta commemoració ens permet a tots –els de Sant Jaume, els de Pira, els de Rodonyà, els de La Bisbal, els de Banyeres, els de Rocafort i els de Blancafort- gaudir junts i posar en valor el sentit del que ens uneix: un gran projecte comú i cooperatiu per continuar fent allò que ens agrada”.

Xavier Grasset va ser l’encarregat de conduir una vetllada plena de sorpreses que, entre d’altres, va incloure la xerrada “Entre l’ànima vitivinícola i l’esperit cooperatiu” a càrrec de Sara Pérez, vitivinicultora del Priorat i enòloga, i Ramon Bastida, professor de la UPF Barcelona School of Management i doctor en Administració d’Empreses.

També es va fer un reconeixement al soci de més edat i als socis més joves de cadascun dels pobles que conformen la cooperativa.

Cellers Domenys és una de les cooperatives més grans i sòlides del territori, fruit de la unió de set cooperatives catalanes. Entre els seus projectes més imminents, s’inclou la rehabilitació del Celler Modernista de Rocafort de Queralt.