Celler el Masroig, premis i solidaritat

‘El Masroig Vi Solidari’ és una iniciativa que va néixer l’any 2011 fruit de la implicació de set cellers de la DO Montsant que decideixen unir part de la seva producció per elaborar ampolles solidàries i vendre-les, cada any, durant la celebració de la Fira de Vi Solidari.

Celler el Masroig és un dels set cellers que col·laboren en la iniciativa soldaria que pretén reforçar la recerca que es desenvolupa a través de l’Obra Social de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Les Sorts_Celler el MasroigPrestigi internacional

Juntament amb el seu vessant més social, els vins que elabora el celler cooperatiu del Masroig despunten en diferents certàmens internacionals per la seva qualitat.

Les Sorts Sycar 2012 -cupatge de Syrah i Carinyena- ha rebut la medalla d’or en el Concurs Mundial de Brussel·les i una medalla de bronze a l’International Wine Challenge, certamen en què Solà Fred 2013 ha estat premiat amb una medalla de reconeixement. El Pinyeres 2012 ha rebut una medalla d’or en el concurs belga i un reconeixement en els Decanter World Wine Awards.