Celler Cooperatiu de Salelles, amb la gent gran

Des de l’any 2011, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya està impulsant el projecte SocialCoop per facilitar l’atenció a les persones grans mitjançant el cooperativisme agrari tot contribuint a generar ocupació femenina.

En aquest context, el Celler Cooperatiu de Salelles ha estat una de les primeres cooperatives que ha mostrat la voluntat d’analitzar les necessitats dels seus socis i del territori per valorar si podria contribuir a donar-hi resposta. Aquesta primera aproximació ha culminat amb l’elaboració d’un estudi de viabilitat per implantar serveis d’atenció a la gent gran des de la cooperativa, que ha comptat amb la col·laboració de la Fundació del Món Rural i el suport de la Diputació de Barcelona.

El Celler Cooperatiu de Salelles és una empresa líder en la producció de pinso ecològic al país, orientada a prestar servei als seus socis i al territori on desenvolupa l’activitat.

A més de l’experiència a Salelles, la FCAC vol donar a conèixer aquesta línia de treball en el sector com a un nou àmbit de diversificació de negoci per part de les empreses cooperatives.