Celler amb estrella

Celler Cooperatiu de GandesaEl Celler Cooperatiu de Gandesa s’ha convertit en un restaurant amb estrella Michelin amb motiu de la presentació dels vins “Puresa”.

El xef del restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona, Vicent Guimerà, reconegut amb una estrella Michelín, va organitzat un sopar maridatge amb la gamma de vins “Puresa” a les instal·lacions d’una de les Catedrals del Vi més impressionants del nostre país.

Els enòlegs Toni Coca i Sílvia Pujol van participar en aquest ‘Sopar amb estrella’ per presentar la gamma de vins d’autor elaborats amb raïm de vinyes velles de més 50 anys, arribant fins a alguns ceps de 80 anys. “Puresa” expressa la màxima identificació del terrer de la DO Terra Alta i es tracta de produccions limitades a unes 1.200 ampolles per referència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *