Cava Reserva del Soci Brut Nature

El Reserva del Soci va ser el primer cava que es va elaborar a la Cooperativa.
Té un aroma característic de pinya i plàtan fruit de les varietats utilitzades, Xarel·lo, Macabeu i Parellada. En boca destaca la poma fresca que combina amb la bombolla fina donant un tast llarg, agradable i persistent amb matisos de reserva, producte de la seva criança a la cava. Cal destacar la valoració de 9,25 punts a la Guia de Vins de Catalunya 2015. Raimon Martí Romanillos, Cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès

Cava Reserva del Soci de la Cooperativa Agrícola Llorenç del Penedès
L’any 1920 es creà el Sindicat Agrícola, origen de l’actual Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès. El seu celler és un projecte de l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí, que té un notable valor arquitectònic i és un dels més interessants del Penedès.

Llorenç del Penedès, encerclada per un mosaic de vinyes i amb pinzellades esparses d’oliverar, es troba a la comarca del Baix Penedès, que és com una gran petxina que aplega una munió de pobles disseminats per tota la plana, des de la carena del Montmell fins al mar. A recer d’aquesta serralada, la comarca és amorosida per la marinada que entra de la platja i banya els seus peus. La situació geogràfica, entre muntanya i mar, proporciona un microclima meridional propi, temperat i suau, amb poques pluges, que dóna als productes de la terra una característica particular.

La Cooperativa Agrícola de Llorenç elabora els fruits més emblemàtics de la Mediterrània: l’oli arbequí, el vi i el cava amb les varietats de vinya autòctones Macabeu, Xarel·lo i Parellada.

Punt de venda

La Botiga del Sindicat
C. Pompeu Fabra, 3
Llorenç del Penedès
Tel. 977 677 022
fb