Cava Ecològic Terra Terrae

tastaCOOP
Covides
Vilafranca del Penedès | Alt Penedès
twitterfb

Un homenatge a la terra i a les persones que la treballen de sol a sol amb cura i dedicació, sempre mimant-la i respectant-la. Un reconeixement al gran mèrit de voler i saber plantar vinyes de cultiu ecològic, els raïms de les quals segueixen un estricte procés d’acord amb la normativa del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. Un premi als sentits amb el naixement d’un gran cava ecològic. Christophe Marquet, director comercial

Terra Terrae, cava brut ecològic - CovidesCava ecològic Brut elaborat amb una selecció de les millors parcel·les de raïm d’agricultura ecològica de les varietats Xarel·lo i Macabeu.

De color groc pàl·lid amb reflexos verds i petitíssimes bombolles que formen rosaris. Al nas és fresc, amb notes de préssec i albercoc. A la boca es rodó, molt agradable, amb un final que recorda la fruita madura i la brioxeria. És un cava ideal tant per prendre com a aperitiu com també per acompanyar plats de la cuina internacional, peixos, formatges suaus, marisc, arrossos i carns blanques. Ha estat Medalla d’Argent a la darrera edició dels premis Vinum Nature.

Punts de venda

Es pot trobar a les agrobotigues Covides de Sant Sadurní d’Anoia (Carretera de Vilafranca a Sant Sadurní, Km 1) i de Vilafranca del Penedès (Carrer de l’Ateneu, 9). També a botigues i restaurants ecològics.