Cava “Adernats PUR”

tastaCOOP
Vinícola de Nulles/Adernats
Nulles | Alt Camp
fb twitter instagram youtube

Fa temps que, a Adernats, vam apostar per elaborar els nostres vins i caves amb els màxims criteris de qualitat. Intentem que siguin representatius del nostre territori, el Camp de Tarragona, una zona privilegiada per al cultiu de la vinya com ja ho documentaven escrits romans de fa 2.000 anys.
Aquest és un territori banyat per denominacions d’origen i regions protegides, com la DO Tarragona en vins i la DO Cava en espumosos, però també la DOP Siurana en olis i la IGP Calçot de Valls. El caràcter mediterrani marca la personalitat dels productes que elaborem, i la brisa marina ajuda a suportar les moltes hores de sol i les escasses pluges.
És per aquests motius i per un coneixement profund del territori, que hem pogut seleccionar les vinyes més ben assentades de Nulles: macabeus i xarel·los de més de 80 anys que, ben treballats, produeixen raïm d’altíssima qualitat. D’aquestes vinyes prové el cava més pur que hem fet mai. Un cava salvatge, amb més de 6 anys de criança en caves centenàries i sense licor d’expedició en el degorjat.
ADERNATS PUR és història líquida del nostre territori.
Francesc Boronat, president

Adernats PUR
Tastar l’“Adernats Pur” Gran Reserva Brut Nature, amb 90 punts a la Guia Parker i Medalla d’Or per la revista “50 Great Cavas”, és un autèntic plaer.

Els terrers privilegiats i les vinyes gairebé centenàries li atorguen una personalitat diferenciada. Els vents temperats i humits de l’Alt Camp, el fan profund i salí. Aquest cava, 50% macabeu 50% xarel·lo i sense licor d’expedició -d’aquí el seu nom: PUR-, és ideal per maridar amb arrossos, marisc i carns blanques.

Punts de Venta

Demaneu-ho a la botiga especialitzada habitual o millor encara, aneu a fer un tomb per la vinoteca de Nulles (C. Estació, s/n), oberta tots els dies de la setmana. També el podeu demanar per correu electrònic o per telèfon 977 602 622 / ext 105.