CampNatur

tastaCOOP
Progrés-Garbí
Malgrat de Mar | Maresme
fb

L’horta tradicional de qualitat és un símbol d’identitat de la nostra zona que perdura gràcies a la il·lusió de moltes famílies dedicades a la pagesia que, de la mà de la cooperativa, han sabut adaptar-se a les necessitats dels mercats en cada moment.
Les amanides CampNatur són un producte rentat i envasat, a punt per consumir directament. És un concepte ja existent en el mercat, però amb la gran diferència d’una matèria primera de proximitat, conreada i elaborada per la gent de casa, com sempre s’ha fet. L’esforç de la cooperativa per dur a terme el projecte i el temps dedicat per les persones que hi treballen, des del camp fins al processat, ens han permès obtenir un producte final molt més fresc.
Com bé diu en Josep Homar, jove pagès soci de la cooperativa: “Oferim tradició ja llesta per consumir”. Jordi Julià, Cap de producció de cultius

TastaCoop_Amanides CampnaturLa Cooperativa Progrés-Garbí ha creat una nova marca CampNatur -Camp i Natura- per poder transmetre d’on ve i què vol esdevenir. Els orígens són a una cooperativa de pagesos d’horta fundada al 1915 a Malgrat de Mar i, avui, aquests productors d’hortalisses del Maresme -especialment de l’Alt Maresme i la Selva- volen consolidar-se com una empresa que ofereix verdures i hortalisses amb la màxima frescor, conservant les propietats i les vitamines, i amb presentacions a punt per consumir.

Punts de Venta

Aquestes amanides es poden trobar principalment als supermercats Bon Preu i a l’Agrobotiga Pla de Grau de la cooperativa (Camí de la Pomereda, 13 de Malgrat de Mar). També a Mercabarna, Mercavallès, Mercasabadell i botigues de proximitat de la zona de Malgrat i rodalies.