Cambrils, millor oli d’Espanya

Oli d'oliva verge extra Mestral de la Cooperativa de CambrilsPer segon any consecutiu, l’oli d’oliva verge extra “Mestral”, elaborat per la Cooperativa Agrícola de Cambrils, ha guanyat el Primer Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya, que convoca el Ministeri d’Agricultura, en la categoria de fruitats madurs.

Aquest és el reconeixement més important que pot rebre un oli d’oliva a l’Estat espanyol i la Cooperativa Agrícola de Cambrils és la quarta vegada que l’aconsegueix. Les altres edicions en què l’oli verge extra cambrilenc va guanyar el certamen va ser a les campanyes 2005-2006, 2007-2008 i 2012-2013.

El president de la cooperativa, Jaume Baiges, ha destacat que “aquest premi ja el vam guanyar l’any passat i és molt difícil repetir dos anys seguits. Som l’únic oli català premiat i n’estem molt satisfets ja que això demostra la feina ben feta i que fem les coses el millor possible”.

La cooperativa de Cambrils també ha rebut el Gourmet d’Argent en el prestigiós Concurs Internacional Produits de Cultures d’Exception de París, on el jurat està composat per professionals del sector, gastrònoms i xefs.