Bombons i xocolata d’oli Degustus

tastaCOOP
Cooperativa La Granadella
La Granadella | Garrigues
fb

“La nostra inquietud per una imatge més comercial i que alhora ens ajudés a comunicar la qualitat del nostre oli Degustus, ens va portar diversificar l’oferta. Fruit d’aquesta motivació i amb la col·laboració de l’amic Xavi Rodríguez, vam aprofitar el bon maridatge del cacau amb l’oli i vam crear la xocolata d’oli que poc després va donar pas als bombons d’oliva i de mel i oli, elaborats amb processos totalment artesans.
Tot i que els començaments no van ser fàcils, em sento orgullós d’aquest projecte que poc a poc ha anat assolint la viabilitat necessària per arribar a un nou públic.”
Ramon Barrull, president

Bombó d'oli DegustusXocolata d'oli Degustus

La Cooperativa de La Granadella aposta per la qualitat i la diversificació dels seus productes. Fruit d’aquesta inquietud per innovar, es va començar a treballar la combinació d’oli verge extra amb cacau i es va obtenir com a primer resultat la xocolata d’oli d’oliva “Degustus”.

Elaborada amb sucre integral de canya, resulta un plaer saludable i ric en àcids grassos insaturats, d’agradable textura i sabor suau.

L’èxit assolit per la xocolata d’oli, ha portat la cooperativa a desenvolupar dos nous productes, ambdós ben originals: el bombó d’oliva i el bombó de mel i oli.

De forma complementària, durant la campanya de recollida d’olives, s’organitzen experiènciesd’oleoturisme que permeten al visitant esdevenir “pagès per un dia” i visitar el Museu de l’Oli de Catalunya, obert fa un parell d’anys.

Punts de Venta

Aquests productes artesans es poden trobar a l’agrobotiga de la cooperativa a La Granadella (Plaça Joan Perucho, 4), a la botiga virtual www.olidegustus.com, botigues especialitzades i la cadena Plus Fresc.