Barcelona, TastaCoop

Els catalans valorem, cada vegada més, els productes de proximitat i elaborats per cooperatives agràries. Es caracteritzen per la qualitat i són de quilòmetre zero, garanteixen la traçabilitat i la seguretat alimentàries, amb denominació d’origen, naturals, sostenibles i una bona relació qualitat preu. I fan país, perquè generen llocs de treball, riquesa al territori i sobretot, aporten vida.

Per donar resposta a aquesta demanda creixent, les cooperatives estem apostant per apropar els productes a Barcelona. No és fàcil fer-se un lloc en un mercat tan competitiu i l’equip TastaCoop volem posar el nostre granet de sorra recomanant als consumidors 4 espais específics on trobar-los.

Afortunadament, la presència cooperativa també es fa visible en molts altres punts de venda i avui en dia podem trobar aquests productes a grans superfícies, cellers de vi i botigues delicatessen, a més de les seves pròpies agrobotigues.

CoopMercat, estimem la terra

CoopMercatLa primera botiga CoopMercat va obrir al 2013 per generar ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual dins l’àmbit dels serveis de proximitat.

Els seus promotors creuen en el cooperativisme i aposten pel consum de productes d’alimentació cooperatius, d’entitats d’economia social i d’empreses locals amb valor afegit, i defensen que apostar per una alimentació de qualitat escollint productes de proximitat és un acte d’estima al nostre país.

CoopMercat és la major concentració europea de producte cooperatiu amb més de 1.000 referencies i s’hi troben gran varietat d’olis, vins, cerveses, gasoses, fruits secs, arrossos, infusions, condiments, melmelades, dolços, xocolata, formatge, embotits,  iogurts…

MÉS INFO

Web
Botiga on-line
Botigues a:
GRÀCIA | Pg. de Sant Joan, 186 – Tel. 934 588 936
SANTS | C. Creu Coberta, 112 – Tel. 934 588 936

Cooperativa Plana de Vic, junts cuidem l’origen

Botiga Plana de VicFundada l’any 1966, la Cooperativa Plana de Vic aplega ramaders de tota la comarca d’Osona i té una important tradició agroramadera, especialment del sector porcí. Al 2011, va desembarcar a Barcelona obrint una botiga al rovell del barri de Gràcia.

A les botigues CPV es poden trobar molta varietat de productes procedents de les explotacions dels mateixos socis així com d’altres cooperatives i d’artesans: olis, vins amb DOP, fruits secs… Sens dubte, però, la carn de porc i de vedella són el principal atractiu per al consumidor.

MÉS INFO

Web
Botiga a Travessera de Gracia, 140
Tel. 933 686 367

Km.0 by Unió

Botiga Km 0 de Unió Oberta a l’estiu, és la més recent d’aquestes botigues Km.0. Parlem del nou espai que la cooperativa Unió Corporació Alimentària té a Barcelona, concretament a tocar de la Sagrada Família.

Ofereix tota la varietat de productes del grup: olis d’oliva verge extra, grans vins amb denominació d’origen i fruits secs, que protagonitzen els seus lineals i es poden tastar en la sala per a degustacions. Caldrà seguir-la de prop!

MÉS INFO

Web
Botiga a C. Marina, 239 bis
Tel. 937 305 840 

Garrigues, colors i emocions

Garrigues colors emocionsA l’Eixample de Barcelona, en concret al Mercat de la Concepció, s’hi troba enclavat el punt de venta, degustació i informació de productes de les Garrigues.

En aquesta parada del mercat que impulsa un grup de productors s’hi poden comprar el reconegut oli verge extra de les Garrigues, vi de la DO Costers del Segre, subzona Garrigues, fruits secs, mel… A més, preparen lots de Nadal i contínuament organitzen esdeveniments relacionats amb la zona.

En la iniciativa, hi estan implicades cooperatives com Juncosa, Vinaixa i Camp de Bovera.

MÉS INFO

Botiga a Mercat de la Concepció | Parades 172 – 177. C. Aragó, 313-317
Tel. 657 491 926