Àrea d’autocaravanes al Celler el Masroig

Celler el Masroig és la primera cooperativa que ha obert una àrea de servei per autocaravanes amb l’objectiu de complementar la seva oferta enoturística. Els autocaravanistes europeus són un col·lectiu interessant per a les agrobotigues cooperatives, donat que acostumen a ser parelles majors de 50 anys amb una renda mitjana o alta i amb interès pels productes locals.

Autocaravanes_Celler el Masroig

L’àrea de servei del Masroigcapacitat per a una desena d’autocaravanes. A més de pernoctar, els seus usuaris poden visitar la cooperativa i adquirir els seus productes a l’agrobotiga.  L’àrea compta amb servei d’aigua potable i una zona de buidat d’aigües grises i negres.

Des de la seva posada en marxa al mes d’agost, l’àrea s’ha anat consolidant i ja ha assolit una mitjana de tres o quatre autocaravanes cada cap de setmana.

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya col·labora amb la Unió Caravanista de Catalunya per promoure aquestes àrees  i especialment per difondre-les via Internet, ja que aquesta és l’eina que el gairebé mig milió de turistes que creuen anualment la Jonquera en autocaravana utilitzen, preferentment, per programar el viatge.