Hostal rural al cor del Priorat

L’Hostal Elvira, amb més de vint anys d’història, és un allotjament rural enclavat al bell mig del Priorat històric, ben a prop del Parc Natural de la Serra de Montsant, en un entorn de cellers cooperatius i molins d’oli.

La cooperativa Vinícola del Priorat gestiona aquest hostal rural, que disposa de sis habitacions dobles amb bany i que està equipat amb menjador, cuina i sala d’estar per a ús dels clients. Té calefacció per a les èpoques més fredes, internet i wi-fi gratuït.

Entorn i activitats

Al voltant de l’Hostal Elvira es poden descobrir els paisatges del Priorat, practicar senderisme, visitar els cellers i els molins d’oli cooperatius, conèixer el Parc Natural de la Serra de Montsant i visitar la Cartoixa d’Escaladei.

En aquesta comarca, hi ha nombroses cooperatives que ofereixen visites guiades, que fan activitats enoturístiques, que organitzen tastos de vi i que tenen agrobotigues a on es poden comprar els seus productes. És el cas de la Cooperativa Falset-Marçà, Celler de Capçanes, Celler el Masroig i les cooperatives agrícoles dels Guiamets i Cabacés.

Així mateix, a la comarca del Priorat hi ha una àmplia oferta d’establiments a on es pot gaudir de les tradicionals calçotades.