“Adernats” inicia l’exportació a Perú

Vinicola de Nulles_AdernatsLa cooperativa Vinícola de Nulles consolida les vendes a l’exterior amb l’entrada de cava a Perú. En una cata realitzada a Lima, prestigiosos prescriptors i sommeliers peruans van escollir la marca “Adernats” per representar el cava en els seus restaurants i vinoteques.

Un dels establiments destacats on es podrà trobar aquest cava serà la luxosa cadena hotelera Casa Andina. També n’han fet comandes l’escriptora i sommelier Soledad Marroquín, coautora de la guia mundial de vins “Dos mujeres, cientos de vinos”; el sommelier i cantautor José Bracamonte i Marco Corollo, sommelier de “Vinos y licores Wong”.

El president de la cooperativa de Nulles, Francesc Boronat, afirma que “el món del vi cada dia valora més la singularitat i qualitat dels productes locals com “Adernats”. Esperem seguir expandint les nostres exportacions, que ja són presents a tres continents”.

Molt més a prop, el cava “Adernats” també ha regat les Jornades de la Gamba de Tarragona. Un total de 45 restaurants han participat d’aquesta iniciativa que té la finalitat de donar a conèixer la qualitat d’aquests crustacis de la Costa Daurada i, durant dues setmanes, han inclòs en la seva carta plats de Gamba de Tarragona regats amb vi o cava de Nulles.