Acord amb supermercats Caprabo

Productes de cooperativa als linials de CapraboLa Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha arribat a un acord amb Caprabo per potenciar la presència dels productes cooperatius en aquesta xarxa de supermercats. Amb aquest projecte, iniciat a l’estiu, ja s’ha aconseguit que, a més de les que ja hi treballaven, nou noves cooperatives associades a la federació s’hagin introduït als lineals de Caprabo amb gairebé 70 referències de producte.

Durant 2013, s’ha estat treballant a les comarques de l’Alt Empordà, la Cerdanya, l’Anoia, el Baix Ebre, el Montsià i el Maresme. Es preveu continuar avançant en aquesta iniciativa l’any que ve i ampliar-la a totes les comarques catalanes.

La col·laboració amb la Federació ha permès que, des de l’estiu, 9 cooperatives més hagin entrat a Caprabo amb unes 70 referències 

Caprabo és un punt de venda referent pel que fa a l’aposta per productes locals des de fa més de vint anys i té una xarxa de 360 supermercats a Catalunya, Madrid i Navarra. El seu principal mercat és Catalunya, a on concentra el 80% del negoci.