“A millor gestió, millors resultats”

Xavier Pié, vicepresident Federació de Cooperatives Agràries de CatalunyaOPINIÓ
Xavier Pié Desenvolupament Rural FCAC

Ubicada en el seu entorn natural, a moltes zones l’agrobotiga ha esdevingut un vehicle perfecte per a la cooperativa a l’hora de vendre producte sense intermediaris.

No obstant, ens molts casos ens ha passat que primer hem fet i després hem pensat i això ens ha obligat a refer a mesura que hem anat guanyant experiència.

Amb l’objectiu de facilitar el procés d’implantació, contribuint a professionalitzar i donant eines als punts de venda que tenim oberts al territori, a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya hem començat a desenvolupar el projecte “Un impuls a les agrobotigues”.

Dins d’aquest projecte volem establir uns paràmetres perquè, quan parlem d’agrobotigues, tothom tingui al cap la mateixa idea i també ens estem preparant per treballar en xarxa, compartir experiències i coneixements i intercanviar productes entre nosaltres.

Amb un bon enfoc, preus adequats, una fidelització del client i sabent a qui ens dirigim podrem treure el màxim profit de la nostra agrobotiga: a millor gestió, millors resultats.

Perquè l’agrobotiga ha d’aportar valor social, ja que és la botiga dels socis, de tot el poble, on es pot anar a buscar el producte. Però també és imprescindible que aporti vigor econòmic a la cooperativa i millori la seva competitivitat.

A més, ens ha d’ajudar a posar en valor la nostra empresa perquè és l’espai on podem mostrar els projectes que estem impulsant. L’agrobotiga ha de ser un lloc on passen coses; des de tastos i degustacions, a presentacions de llibres o exposicions d’art.

Tenim un potencial importantíssim i per això us proposem participar d’aquesta oportunitat empresarial que us permetrà interactuar i vincular el vostre producte amb 170 agrobotigues més.

Valoritzant el nostre producte, valoritzem la nostra feina.

Us quedareu fora?


Continua llegint…
Agrobotigues, el valor de la proximitat