4 calçots

La Societat Agrícola de Valls ha presentat el vi negre “4 calçots” coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada.

Elaborat amb ull de llebre, es considera un vi idoni per acompanyar els calçots i la seva salsa per la frescor que el caracteritza.

Aquest és el primer de la seva nova gamma de vins amb motius vallencs que traurà al mercat la cooperativa. Pròximament està prevista la comercialització del rosat “Kesse” –cent per cent ull de llebre- i del blanc “La Pera. El Bandoler” –macabeu i cartoixà, a parts iguals.

L’objectiu és disposar de tres marques de vins que es relacionin directament amb la ciutat de Valls i que maridin amb la gastronomia típica de la zona.

Els tres vins estan emparats sota el paraigües de la DO Tarragona i els elabora la Cooperativa de Vila-rodona amb els prop d’1’5 milions de quilos de raïm que produeixen el mig centenar de viticultors de Valls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *